Veteran Kjøretøytreff Hallingdal

20 August 2017 ble årets veteranbiltreff arrangert i Nesbyen. Treffet var det største hittil og det ble notert ny rekord med godt over 900 kjøretøy, og et publikumsantall på over 6000. Tom Einar Warlo, Rootes- klubbmedlem og medlem av arrangementskomiteen hadde ordnet egen standplass for oss. Været var fint og alt lå til rette for en fin dag. Og det ble det. Ni Rootes-biler på standen og over 900 veterankjøretøyer totalt samt et stort publikum var å se på Markedsplassen i Nesbyen.

Vi hadde en hyggelig dag og vi  håper at flere av våre medlemmer dukker opp til neste år.

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

©2019 Rootes Car Club Norway

Translate site »
or

Log in with your credentials

Forgot your details?