Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vellykket Nordisk Rootes-treff i Vännersborg

21.06.17 @ 08:00 - 17:00

Helgen 17. til 18. juni sto i Rootes-bilenes tegn i Vännersborg. De fleste, også vi som deltok fra Norge, ankom Quality Hotell, som var base for treffet. Etter den tradisjonelle velkomsfika på lørdag, la vi ut på en fin kjøretur på koselige veier i området. Vi stoppet opp i  Trollhättan og var vitne til at damlukene ble åpnet og 300 000 liter vann pr. sekund fylte opp elvefaret nedenfor dammen. Et flott syn.

På lørdagskvelden var det festmiddag og den svenske klubbens 40 års jubileum ble behørig markert blant annet med tale og gaveoverrekkelse av vår styreleder, Tom Laugerud.

Søndagen opprant med like fint vær som vi hadde på lørdag. Etter en fin kjøretur i samlet flokk besøkte vi Saab-Museet som inneholdt samtlige modeller fabrikken har laget samt prototyper og vogner som har vunnet priser. Et interessant museum. Synd at produksjonen av denne solide og fremtidsrettede bilen har opphørt i Sverige.

Arrangementet ble avsluttet med avskjedsfika på en koselig restaurant i skogen. Vi som deltok fra Norge hadde en interessant og hyggelig weekend hos våre svenske venner og håper at flere blir med på tur ved en senere anledning.

Detaljer

Dato:
21.06.17
Tid
08:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »

Log in with your credentials

Forgot your details?