Vi jobber med å forenkle bruken av nettsiden vår. Vi har nå aktivert Facebook login på hjemmesiden vår. Hvis E-Post adressen på Facebook kontoen din er den samme som E-Post kontoen på RCCN hjemmesiden vil du kunne logge inn med Facebook kontoen din.

Det betyr at du ikke lenger trenger å skrive inn e-post adresse og be om nytt passord hvis du er førstegangsbruker. Du kan bare klikke på “Log in with Facebook” også bruker den den kontoen for å logge på.

Dere må fremdeles være klubbmedlem med en preregistrert konto på hjemmesiden for å komme inn.

Håper dette er en positiv forbedring som forenkler opplevelsen for dere som brukere.

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »
or

Log in with your credentials

Forgot your details?