Rootes løpet 2017

Søndag 13 august ble Rootes løpet 2017 arrangert på Hedmarken. Starten ble lagt til Esso Tiger Servicesenter ved avkjøringen til Brumunddal fra E6. Derfra ble det en rundtur på Nes og Helgøya med innlagte stopp underveis ved fine stoppesteder og utsikter. Det ble tatt en matbit på Tingnes Spiseri. Det ble også arrangert Bestefarscruising hvor barnebarn ble oppfordret til og kjøre. Under er noen bilder fra arrangementet.

Disse bildene er tatt av Stein Olsen og opprinnelig publisert på Flickr, vi har fått tillatelse til og gjengi de her. Jeg oppfordrer alle til og besøke hans profil på Flickr da det her ligger mange flotte bilder, både av Rootes biler men også av mange andre.Hans profil kan nåes ved og klikke her . Det opprinnelige albumet hans fra Flickr vedrørende løpet vårt nåes ved og klikke her

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »

Log in with your credentials

Forgot your details?