ROOTES CAR CLUB NORWAY`S bilutstilling på
TREBÅTFESTIVALEN i HURUM 2–4. Juni 2017

I Pinsen gjentok vi suksessen fra i fjor og rigget opp en utstilling på 20 biler i et stort telt under Trebåtfestivalen i Sætre i Hurum. Til tross for noen regnbyger var fremmøtet av publikum upåklagelig. Fra og med fredag ettermiddag, da festivalen åpnet til stengetid på søndag, var det en jevn strøm av interesserte tilskuere. Til tider oppsto det faktisk tilløp til trengsel!
Vi fikk snakket med mange av de besøkende og flere tok med seg våre brosjyrer og medlemsblader for videre lesning. Vi hadde biler fra tretti- til syttitallet i utstillingen. Det var Hillman Mark Minx, – Series Minx, -Imp, -Hunter, Singer Sport, Humber Imperial, -Pullman, -Super Snipe, -Hawk, Sunbeam Alpine, – Tiger, -Rapier, – Talbot, Commer Cob og – Imp.
Det var lagt ned et ganske stort arbeid for å få gjennomført dette arrangementet. Vi vil derfor takke spesielt Harald Wærpen og de av våre medlemmer som sporty stilte opp med bilene sine. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre utstillingen.

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »

Log in with your credentials

Forgot your details?