Den nye hjemmesiden til Rootes Car Club Norway er nå offisielt lansert. Etter over 8 år er den gamle siden nå historie. Den nye siden bygger på en anerkjent plattform som er i bruk på millioner av nettsteder verden over. Denne plattformen gir oss stor fleksibilitet og muliggjør bygging av en bra internett tilstedeværelse for klubben på sikt. Grunnen til at vi skriver på sikt er fordi vi velger å kalle versjonen som nå er lansert for en start. Det og bygge en ny hjemmeside er omfattende og tar mye tid, det er tatt en del valg i løsningen for å korte ned utviklingstiden. Disse valgene går typisk på funksjonalitet og utseende. Vi lanserer siden i sin nåværende form og håper medlemmene selv kan bidra med og kommentere på hvordan siden oppleves både utseendemessig, innholdsmessig og funksjonsmessig. Det er avsatt et eget diskusjonforum hvor dette kan diskuteres. Så vil styret og undertegnede se på det som kommer inn og prioritere implementering av foreslåtte endringer.

Det og velge en ny plattform for klubbens tilstedeværelse på nett har dessverre ikke bare fordeler. Det har også noen ulemper.  Eksisterende innhold på den gamle siden har vist seg umulig å migrere over, noe som  betyr at den nye siden lanseres uten noe av det gamle innholdet som bilder, videoer, artikler osv. Vi har tatt ut alle bilder og videoer og ser på hvordan vi kan tilgjengeligjøre dette på en fornuftig måte i den nye.

Den nye siden har ved lansering følgende funksjonalitet aktivert:

 • Artikler (Kan også lages av medlemmene selv)
 • Foto og video galleri
 • Kalender
 • Diskusjonsforum
 • Annonser for kjøp og salg
 • Nettsamfunn funksjonalitet
  • Grupper
  • Venner
  • Oppdateringer
  • Meldinger
  • ++

Noe av denne funksjonaliteten er tilgjengelig for alle besøkende men det ligger også funksjonalitet og innhold som kun kan leses av klubbens medlemmer. Blant annet er alle diskusjonsforumer bortsett fra kjøp og salg låst ned. For å komme til den nedlåste delen av siden må du logge inn med et brukernavn og passord. For å få dette passordet må du be om et fra systemet. Dette gjør du på følgende måte:

 1. Klikk på   “Logg inn” øverst til høyre i menyen 
 2. Velg “Mistet passordet ditt?”  
 3. Skriv inn E-Post adressen din og klikk på “Reset Password”  
 4. Et nytt passord vil bli sendt deg på din registrerte epostadresse.

 

Alle betalende medlemmer er lagt inn i systemet, det er en del medlemmer som ikke har E-Post adresse registrert. Disse må kontakte klubben og få passordet satt manuelt. Vi oppfordrer alle til og skaffe seg en E-Post adresse.

Vi beklager at noen steder er det litt engelsk og norsk om hverandre. Det er deler av plattformen som er mangelfullt oversatt og det jobbes med dette.

Det kommer til og bli  laget en brukerhåndbok med videoer for hvordan siden benyttes. Disse vil havne under menyvalget “Medlemssider->Brukerhåndbok”. Det er laget en introduksjonsvideo til hjemmesiden som ligger der. Vi anbefaler alle og begynne med og se denne som en start etter at du har logget inn for første gang.

Vil også minne om at den gamle siden vil være tilgjengelig en stund til på følgende adresse: http://rootes.ning.com

Lykke til

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »

Log in with your credentials

Forgot your details?