17 September 2016 arrangerte Norsk Veteranvognklubb sitt høstmarked på Ekeberg. Et fantastisk vær gjorde dette til en festdag for veteranbilfolket og alle andre interesserte.
Flere sentrale personer fra klubben møtte opp på vår stand og flere medlemmer kom innom i løpet av dagen. Det ble vist frem en Alpine og to Humber Super Snipe Serie III. Begge såkalte Tønsberg Humbere med reg. no henholdsvis Z-21221 og Z-21255. Den siste er eks Frøland og nyervervet av Maj Helene Rødal fra Gunnar Rømseth. Disse 2 Humber biler sto der og trakk til seg en masse oppmerksomhet. Det var folk rundt bilene hele tiden og alle medlemmene på standen var travelt opptatt med å snakke med alle som viste interesse.
Vi ble servert nystekte vafler og kaffe av Rootes mafiaen fra Sørum.
Vi takker alle for innsatsen.
Mvh
Harald W.

©2020 Rootes Car Club Norway

Translate site »

Log in with your credentials

Forgot your details?