Sider fra medlemsbladet finner du her:

Sir William’s

Styret har i alle år bestrebet seg på å lage et så godt medlemsblad som overhode mulig. Vi mener at et godt blad er svært viktig for en landsdekkende merkeklubb som vår. Informasjon om møter og treff i klubbens regi samt mekketips og artikler om de enkelte bilermerker og modeller samt medlemmenes egne biler, er hovedsaker i medlemsbladet. Kjøp- og salgannonser hører selvsagt med i hvert nummer.

Vi utveksler kjøp- og salgannonser med våre søsterklubber i Sverige og Danmark. Etter som årene har gått er medlemsbladet vårt blitt en tiltalende trykksak i A4-format og 28 sider, de flerste i farger.

Bladet kommer ut tre ganger i året.

Redaksjonen er alltid på jakt etter godt stoff. Så om du skulle sitte inne med en god historie, et godt mekketips eller et godt foto som du mener kan passe inn i bladet, er det fint om du sender det til redaktør Geir Aspheim eller redaksjonsmedarbeider Bjørn Gudem. Adressene er:

Geir Aspheim                                                            Bjørn Gudem

Almveien 3                                                                Strandvegen 16

3520 JEVNAKER                                                      2316 HAMAR

Email: geirha@online.no                                          Email: b-gudem@online.no